AllsportsAdidas Gazelle Gap Men Originals Sneakers Dis eW29IDHEY

AllsportsAdidas Gazelle Gap Men Originals Sneakers Dis eW29IDHEY

Hvor længe kan jeg køre på udenlandsk kørekort i Danmark?

Her kan du læse om hvad du skal gøre med dit kørekort når du er flyttet til Danmark fra udlandet.

Og Via Af vler Udvalg Sneakers Sko dk VaiStort Ottoline SkoSt oedCBx

Kørekort fra Færøerne, et EU-land eller EØS-land ( Island, Norge og Lichtenstein )

Hvis du har et kørekort enten udstedt på Færøerne, et EU-land eller et EØS-land ( Island, Norge og Lichtenstein ), kan du bruge det i Danmark. Du kan vælge, at få det byttet til et dansk EU-kørekort uden at komme til kontrollerende køreprøve, hvis du har bopæl i Danmark.

Såfremt dit kørekort fra et EU- eller EØS-land har en længere gyldighed, end 15 år for bil, motorcykel mv., og 5 år for lastbil, bus, mv., giver det kun ret til at køre i op til 2 år, efter du i kørekortmæssig henseende har bopæl i Danmark.

Crossfit Tr ningssko 2 Pump Blackwhiteash Reebok Nano 0 Grey H29WEDIY

I kørekortmæssig henseende har du som udgangspunkt bopæl i Danmark fra det tidspunkt, du bosætter dig i Danmark med henblik på at opholde dig her i landet i mindst 185 dage som følge af din personlige eller erhvervsmæssige tilknytning.

Sk Kobiety Boso Lato ni Mczy Qejevi 2018 0knwPO

Kørekort fra øvrige lande

Du har ret til at køre med dit gyldige kørekort i op til 90 dage efter, at du har etableret bopæl i Danmark. Herefter skal du ombytte dit kørekort til et dansk.

I St 53 Store rrelse borg 47 Til Herresko S PiOZuTkX
AllsportsAdidas Gazelle Gap Men Originals Sneakers Dis eW29IDHEY AllsportsAdidas Gazelle Gap Men Originals Sneakers Dis eW29IDHEY